Greek
Τοποθεσία Διαμονή Υπηρεσίες Δραστηριότητες Αξιοθέατα Επικοινωνία
 

Τοποθεσία

Διαμονή

Υπηρεσίες

Δραστηριότητες

Αξιοθέατα

Επικοινωνία

+30 210 5244561

Check-in

21

Νοε

Check-out

22

Νοε

Κρουαζιέρες στα νησιά και εκδρομές στους Δελφούς

Κρουαζιέρες στα νησιά και εκδρομές στους Δελφούς

Το ξενοδοχείο οργανώνει για εσάς κρουαζιέρες στα νησιά του αργοσαρωνικού και μονοήμερες εκδρομές στους Δελφούς, Σούνιο, καθώς και πολλές εκδρομές σε διαφορετικούς προορισμούς της ελλάδας που έχουν ενδιαφέρον. Ακόμα μπορεί να σας κανονίσει για λογαριασμό σας περιήγηση με ξεναγό στα αξιοθέατα της Αθήνας.

Το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα

Το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα

Το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη βρίσκεται στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά από το κτίριο της Βουλής των Ελλήνων. Κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 1930 και, όπως όλα τα μνημεία αυτού του τύπου, είναι ένα κενοτάφιο προς τιμή των πεσόντων στους πολέμους.

Μουσείο Ακρόπολης

Μουσείο Ακρόπολης

Το Μουσείο Ακρόπολης είναι αρχαιολογικό μουσείο επικεντρωμένο στα ευρήματα του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης των Αθηνών. Το μουσείο κτίστηκε για να στεγάσει κάθε αντικείμενο που έχει βρεθεί πάνω στον ιερό βράχο της Ακρόπολης και στους πρόποδές του καλύπτοντας μία ευρεία χρονική περίοδο από την Μυκηναϊκή περίοδο έως την Ρωμαϊκή και Παλαιοχριστιανική Αθήνα ενώ ταυτόχρονα βρίσκεται πάνω στον αρχαιολογικό χώρο Μακρυγιάννη, κατάλοιπο των Ρωμαϊκών και πρώιμων βυζαντινών Αθηνών.

Ακρόπολη Αθηνών

Ακρόπολη Αθηνών

Η Ακρόπολη Αθηνών είναι βραχώδης λόφος ύψους 157 μ. από την επιφάνεια της θάλασσας και 70 μ. περίπου από το επίπεδο της πόλεως των Αθηνών. Η κορυφή του έχει σχήμα τραπεζοειδές μήκους 300 μ. και μέγιστου πλάτους 150 μ.

Ερέχθειο

Ερέχθειο

Το Ερέχθειο είναι αρχαίος ναός στη βόρεια πλευρά της Ακρόπολης στην Αθήνα. Ο ναός είναι αφιερωμένος στην Αθηνά και τον Ποσειδώνα.

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Ελλάδας αποτελεί το σπουδαιότερο μουσείο της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα του κόσμου, στον τομέα της Αρχαίας τέχνης. Στις συλλογές του εκπροσωπούνται όλοι οι πολιτισμοί που άνθισαν στον ελληνικό χώρο από την προϊστορική εποχή ως το τέλος της ρωμαϊκής περιόδου

Αρχαιολογικό Μουσείο Κεραμεικού

Αρχαιολογικό Μουσείο Κεραμεικού

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Κεραμεικού βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο και εντός του αρχαιολογικού χώρου του Κεραμεικού στην Αθήνα, προς το τέλος της οδού Ερμού πριν τη συμβολή της με την οδό Πειραιώς, όπου και η είσοδός του.

Στοά του βιβλίου

Στοά του βιβλίου

Η Στοά του βιβλίου ιδρύθηκε από τη "Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία" τον Ιούνιο του 1996 στο κέντρο της Αθήνας, μεταξύ των οδών Σταδίου και Πανεπιστημίου. Πυρήνας της ίδρυσής της ήταν ο πολιτισμός του βιβλίου και στόχευε στη διεύρυνση των πνευματικών οριζόντων μέσω της παιδείας.

Μουσείο Μπενάκη Ισλαμικής Τέχνης

Μουσείο Μπενάκη Ισλαμικής Τέχνης

Το μουσείο άνοιξε για το κοινό το 2004 για να στεγάσει τη συλλογή που δημιουργήθηκε αρχικά από τον Αντώνη Μπενάκη, την εποχή που ζούσε ακόμα στην Αίγυπτο και συνέχισε μετά την εγκατάστασή του στην Αθήνα. Μετέπειτα εμπλουτίστηκε με άλλες δωρεές και σήμερα το μουσείο κατέχει μια από τις σημαντικότερες συλλογές διεθνώς. Η ιδιαιτερότητα των αντικειμένων αυτών έγκειται τόσο στην ιστορική σημασία όσο και στην δεξιοτεχνική κατασκευή τους. Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να δει αντιπροσωπευτικά έργα που υπομνηματίζουν με συνέπεια τη συνέχεια του ισλαμικού χρόνου από την πρώιμη ισλαμική ως την οθωμανική εποχή και την εξέλιξη της ισλαμικής τέχνης ως το 19ο αιώνα. Η ιστορία είναι σύνθετη αφού αποτελείται από μια διαδοχή ηγεμονιών μεγάλων ή μικρών καθώς και αυτοκρατοριών διασκορπισμένων σε αυτόν τον ευρύ γεωγραφικό χώρο, από την Ινδία και το Ιράν, τη Μεσοποταμία και τη Μικρά Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Αραβία, την Αίγυπτο και τη Β. Αφρική ως τη Σικελία και την Ισπανία,.

Πινακοθήκη δήμου αθηναίων

Πινακοθήκη δήμου αθηναίων

Μετάφραση από αγγλικά-Η Δημοτική Πινακοθήκη Αθηνών είναι ένα μουσείο στην Αθήνα. Στεγάζει μια πλούσια συλλογή σχεδόν 3.000 έργων από κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες του 19ου και του 20ού αιώνα.

Οι κριτικές μας